Free background from VintageMadeForYou

Voimaeläimet henkisen kehityksen tukena ja apuna osa 1

Voimaeläimet henkisen kehityksen tukena ja apuna


Luonnonkansat ovat aikoinaan löytäneet voimaeläinten viisauden voiman ja oppineet kuuntelemaan ja kunnioittamaan sitä.

Nykyään valitettavan suuri osa meistä ihmisistä on kadottanut yhteyden sekä luontoon, että eläimiin.

Rakastan ja kunnioitan eläimiä, joten minusta on ihanaa tuoda esille eläinten voimaa, näin symbolisesti, korujen kautta. Toteemieläimet ovat tärkeitä monille luonnonkansoille ja intiaaneille ja voin omalta osaltani osoittaa kunnioitusta näille toteemieläimille omalla tavallani. Minulla voimaeläimet tulevat aina uniini ja sen perusteella voin hyvinkin usein päätellä, missä olen menossa ja mitä on seuraavaksi elämääni tulossa. Näitä voisin kutsua myös auttaja-eläimikseni. :)

Tässä siis kertomus matkasta ehkä aivan aidosta, henkisen tien kulkijasta.

Satuja ja tarinoita on tässä maailmassa, sinä itse voit päätellä onko tässä satu vai tarina, vai onko kyseessä aito valontien kulkija.

Minun kanssani 18 vuotta kulkeneet voimaeläimet ovat ilmestyneet jokainen vuorollaan ja silloin kun olen ollut valmis ottamaan voimaeläimen viestin ja voiman vastaan.

Ensimmäinen voimaeläimeni on luonnollisesti koira, minulla on ollut tähän mennessä 6 koiraa joista 5 kulkee henkenä mukanani ja 1 on fyysisesti vierelläni.

Kun tämä minun kouluttamiseni auttajaksi alkoi, näin unessani 5 vihreää Albatrossia istumassa kalliolla merenrannalla... Muistan tämän unen ikuisesti, siitä on nyt 18 vuotta. 

Albatrossin voima on SITOUTUMINEN. Vihreä on parantava/parantamisen väri ja numero 5 on muutos. Albatrossien vieressä istuivat silloin hengissä olevat 2 koiraani. Unessa oli mies, joka hohti rakkauden energiaa ja unessa saamani halaus oli niin vahva ja turvallinen sekä rakkauden täyteinen, että muistan sen tunteen vieläkin.

Tämän jälkeen minulle ilmestyi Delfiini, jonka voima on elämän ilo ja rakkaus.

Sitten joukkoon liittyi Kotka, jonka voima on henkisyys.

Kotkan jälkeen joukkoon saapui Peura, jonka voima on herkkyys ja lempeys; ihmisessä peuran valppaus voi viitata selvännäköisyyteen.

Perhoset tassivat ympärilläni vuosia niin unissa kuin ulkona liikkuessani, kerran lomalla ollessani yksi perhonen istui sinnikkäästi sydämeni päällä ja
kreikkalaiset ystäväni kutsuivat minua koko loppu loman "perhostyttö honey". Talvella tuli paketti, missä oli perhosaiheisia lasinalusia. Perhosen voima on muodonmuutos.

Perhosen jälkeen elämääni marssi Muurahaiset. Muurahaisen voima on kärsivällisyys... Tarvitsen elämääni ehdottomasti lisää muurahaisen kärsivällisyyttä... edelleen.

Muurahaisesta päästiin seuraavaksi Norsuun, joka kantaa viisauden voimaa.

Sitten minut yllätti Sudenkorento ja Hämähäkki yhdessä. Sudenkorennon voima on sisäinen maagisuus ja hämähäkin voima on elämän kutominen.

Jossain vaiheessa kuljin kadulla Lohi kainalossa... siis unessani... Lohen voima on sisäinen viisaus.

Seuraavaksi loikki elämääni Sammakko... enkä ole päässyt siitä eroon vieläkään... tuossa se on hyppinyt ilkkuen jo 18 vuotta. Sammakon voima on puhdistautuminen... ja se ei todellakaan ole mitään pesulla käyntiä, vaan totaalista mielen ja kehon puhdistautumista.

Kerran kuulin Korpin kutsun, se istui mustavalkoisessa unessa sumun keskellä puun rangan oksalla ja kutsui minua.... Korpin voima on Taikuus. Tähän kutsuun en tainnut vastata, kun en osaa hatusta vieläkään kania taikoa...

Intiaanitytön myötä elämääni tulla rymisteli lauma biisoneita, joiden voima on harmonia. Biisonit edustavat myös yltäkylläisyyttä, jota suuresti ihmettelen, koska sitä minä vielä odottelen..

Biisonilauman jälkeen unessani ikkunasta sisään hyppäsi Musta Pantteri, Pantterin voima on mystiikan voiman löytäminen.

Pantterin jälkeen elämääni kipitteli Pesukarhu, jonka voima on huolenpito. Pesukarhun voimaan liittyy tietty kapinallisuus yhteiskuntaa vastaan ja toisten ihmisten auttaminen. Minusta on tullut oikea totuuden torvi, avuttomien eläinten kiusaaminen, sekä vähäosaisten ihmisten riistäminen saa minun karvani pystyyn ja sappeni kiehumaan. Voin siis syyttää tästä Pesukarhua.

Olin vaiheessa, jossa vetäydyin oman kotini suojiin, joten apuun riensi Apina. Apinan voima on sosiaalisuus. Mihin on lapsenmielesi kadonnut kysyi apina? Vastasin apinalle, että lue minun elämäni käsikirjoitusta ja kysy sitten uudelleen... mutta apina ei hellittänyt vaan sanoi, että etsi samanhenkisiä ihmisiä ja löydä lapsenmielesi uudelleen.

Myöskin Lisko jossain vilahti ja elämä unelmoinnin puolelle lipsahti.
Valitettavasti minun unelmani eivät toteutuneet, pieni sielu jäi syntymättä, ja nyt hän seuraa matkaani edelleen pienen intiaanitytön hahmossa.
Liskon voima on unelmointi.

Yhtäkkiä ylväänä edessäni tepasteli Kirahvi, Kirahvin voima on korkeimpien päämäärien saavuttaminen. Ja näin sukelsin syvemmälle ylöspäin ja henkisyyteen.

Seuraavaksi unissani sukelteli sukkela Saukko. Saukon viesti minulle oli että elämä on mysteerejä täynnä oleva seikkailu ja sinun on aika lopettaa turha huolehtiminen ja vakavuus ja ottaa kaikki ilolla vastaan.... Helpommin sanottu kuin tehty. Saukon voima liittyy tunteiden tasapainoon, maskuliinisen ja feminiinisen energian tasapainotteluun.

Saukkoa seurasi valtavan iso Pelikaani. Se lehahti uneeni ja avasi suunsa, jossa sillä oli minulle taas kerran Lohi. Lohen voimahan on sisäinen viisaus.
Pelikaanin voima on traumojen vapauttaminen. Ja näin sisäistä viisauttani kuunnellen aloin tutkimaan ja vapauttamaan elämäni aikana tulleita kolhuja ja traumoja. Taustalla kuului sammakoitten kuorolaulua..... Voi sitä itkua, raivoa ja huutoa...

Huutoni kuuli Hyeena, joka erämaassa unissani asteli. Hyeenan voima on tunteiden herkistyminen. Hyeena toi elämääni herkkyyttä ja keveyttä vaikeisiin hetkiin. Löysin itsestäni haavoittuvan sielun joka oli joutunut kantamaan vastuuta liian monesta asiasta ja ihmisestä.

Hyeenan kanssa erämaassa kulkiessani vastaan keinui Kameli. Kamelin voima on selviytyminen. Lisää haasteita siis tiedossa... Vaikeiden asioiden kautta voimme puhdistaa karmaamme ja kameli auttaa tunteiden hallinnassa.

Haasteita odotellessa lähdin uimaan Virtahevon kanssa. Virtahevon voima on luomisvoima. Sen voiman onnistuin pitämään itselläni ja siitä alkoi taulujen maalaaminen ja nyt myöhemmin korujen tekeminen. Näin pääsin sulavasti sukeltamaan omaan elämänivirtaan mahtavaan.

Uinnin jälkeen tulta päin... 

Eräässä henkisessä piirissä kanavan kautta ilmestyi Lohikäärme ja yksi koiristani vauhkoontui energiasta täysin ja piirin istunto oli sillä erää lopetettava. Lohikäärmeen voima on sopusointu elementtien kanssa ja siitä tuleva viisaus. Lohikäärme edustaa voimaa ja viisautta; opit herättämään oman sisäisen tulielementtisi ja voit saavuttaa paremman yhteyden luontoon ja luonnon elementteihin. Tämä toi mukanaan myöskin kiinnostuksen luonnon kiviin ja kivien voimaan. Myöskin terveyden vaalimisen oppiminen 4 elementin avulla on mahdollista valjastaa käyttöön.

Minulle tärkein Lohikäärmeen opetus kuitenkin oli se, että opin vastustamaan toisten ihmisten ohjailua elämässäni....opettelin sanomaan EI!

Tässä vaiheessa elämää kyyhkyjä pihalla lymyää. Kujerrusta lintujen kuuluu varhain aamun tuntien. Sulkia omiaan löydettäväkseni ne pudottaa.
Kyyhkyn voima on kodin rakkaus ja turvallisuus. Toisaalta kyyhkynen voi myös tuoda viestiä syntymättömiltä sieluilta. Jollain sielulla voi olla kova into tulla maan päälle sinun lapseksesi. Innosta huolimatta sielu pieni jäi jälleen saapumatta.

Mitä lie on tulossa, kohtasin kultaisen Cobran matkalla, cobralla nahka oli kultainen, taikasauva suussa roikkuen. Kruunu päässä käärmeellä, pitihän sitä ihmetellä. Kaunis kristallinen kaupunki Cobran takana loisteli. Cobran voima on valppaus. Cobra kannustaa sinua valppauteen ja nopeisiinkin ratkaisuihin elämässäsi. Edessäsi voi olla isot muutokset. Voit joutua myös sellaiseen tilanteeseen että sinua "viedään" toisten ihmisten toimesta. Huh, onneksi minulla on Cobra turvanani.

Testiinhän sitä heti joutui, elämääni asteli mies jolla oli Jänis kainalossa. Kun jänis loikkii elämään on aika alkaa selvittelemään pelkojaan. Jäniksen voima auttaa pääsemään peloista eroon, ja oppimaan niistä. Nyt on viimeistään aika lopettaa kaikkien huonojen asioiden ennustelu. Onneksi olin lohikäärmeen voiman omaksunut ja sanan ei oppinut. Omalta osaltaan avuksi oli cobran valppauskin.

Kun epävarmana tästä, herrasta henkevästä, avukseni sain Ilveksen ja katseen, jolla näkee läpi valheiden. Ilveksen voima liittyy erityiseen selvännäkemiseen. Kun tämä voima on sinussa suuri, pystyt saamaan mielikuvia ja tietoa toisista ihmisistä. Näet heidän pelkonsa, valheensa ja rooliensa taakse. Tiedät useimmin toisista ihmisistä enemmän kuin he itse. Ilveksen voima on salaisuudet. Onnekseni sain tämän voiman haltuuni.

Ilveksen voimaa vahvistamaan uneeni Pöllö lehahti ja valkoisia sulkia päälleni pudotti. Pöllön voima on selvännäköisyys. Pöllön kerrotaan myös liittyvän mustaan ja valkoiseen magiikkaan. Onnekseni minun pöllöni oli valkoinen ja näin minusta alkoi tulla selvännäköinen. Pöllön voimalla voi käyttää kykyjä hiljaiseen tarkkailuun ja intuitiiviseen tietoon toisista ihmisistä. Tätä taitoa ei kuitenkaan pidä käyttää väärin. Otin haltuun pöllön voiman ja sain kyvyn nähdä näkymätöntä.

Pöllöltä suuren lahjan saatuani elämääni liihoitteli Joutsenpari. Menin lenkillä minne vaan, oli tämä uljas pari minulla seurana ja useampana aamuna katselin Joutsenia taivaalla, kun ne ylitseni lenteli. Joutsenen voima on loisto. Joutsenet jatkoivat siitä, mihin pöllö lopetti, joutsenen voimalla pystyy avaamaan tietoisuuttaan ja kehittämään intuitiivisiä kykyjään. Joutsenen voima ilmentää myös ihmissuhteiden merkitystä elämässä.

Joutsenten jatkaessa matkaa vajosin taas uneen, missä tällä kertaa vastaani luikerteli lauma käärmeitä. Unessa mukanani oli vaalea koiranpentu ja nappasin sen syliini ja keskellä käärmevirtaa seisoskelin, kunnes viimeinen sihisiä katosi ja muuntautumisen voiman minulle lahjoitti. Käärmeen voima on muuntautuminen. Käärmeen voimalla muutat halujasi ja elämääsi, jotta voisit saavuttaa henkisesti korkeimman tason. Tämä on äärimmäisen maagista voimaa, maagisuus on tietoisuuden tason muutosta. Kehittyminen elämässä on jatkuvaa. Näin minä loin nahkani ja nousin uudelle tasolle elämässäni. Ja niin, sitten saapui se koiranpentukin. Syntyi ihan fyysisesti ja kotiakin etsi.

Voi, miten saatoin unohtaa, Yksisarvisia kun maalata saan. Yksisarviset tulivat tauluihin, aikana jona parisieluni perään haikailin. Ei tullut parisielua, mutta tuli elämään puhtautta ja kauneutta. Yksisarvisen voima on elämän puhtaus ja kauneus. Valkoinen väri kertoo korkeasta värähtelytasosta ja henkisyydestä. Silmien välissä oleva sarvi kertoo "kolmannen silmän" olemassaolon ja sen voimakkaan toiminnan.Yksisarvinen ilmaantuu, kun sinulla katsotaan olevan kykyjä nostaa värähtelytasoasi kauneuden korkeimille asteille.

Päivää sanoi Pingviini, kun unessani jäätiköllä hienossa frakissaan tepasteli. On aika erota laumasta ja omaa henkistä tietä kulkea. On aika etsiä oma tie kulkea ja omaan elämäsi mysteeriin syvemmin tutustua. Pingviinin voima on henkisen tien löytäminen. Luulin jo tieni löytyneen, mutta syvemmälle pingviini minut johdattelee.

Opastuksella pingviinin herra Haukkaan törmäsin. Haukka liiteli iltaisin, kotini nurkalla sen tapasin. 

Haukan voima on sanansaattaja. Haukka on jumalten ja näkymättömän maailman sanansaattaja. Haukan kirkuminen on signaali kuulijalle kohottaa tietoisuuttaan, koska viestejä on tulossa. Haukan voiman avulla opit avaamaan kanavan henkimaailman viesteihin. Haukan voima tuo mukanaan myös vastuuta, koska näet sellaisia asioita mitä muut eivät havaitse. 

Voi minkä tempun teki herra pingviini, kun minut herra haukkaan tutustutti. Tässä sitä ollaan nyt haukan voiman kanssa kanavointia harjoittelemassa. Viestejä valosta ja rakkaudesta, kerrotaan elämän ihanuudesta. Viestejä Luojan voimasta, universaalista rakkaudesta, enkelikuorojen laulusta sekä voimaeläinten avusta.

Lohi voimaeläimenä ja lohen voima;
Luulin jo voimaeläinten minut hylänneen, kunnes....pitkästä aikaa iso kala unessani polskahtelee...kala oli valtavan iso, mutta varmaan sama tuttu Lohi, joka on ennenkin mukanani kainalossani kulkenut, viesti tosin nyt oli jo vähän muuttunut...

Lohen voimahan on Sisäinen viisaus, taas jonkin asteisen räpiköinnin jälkeen pääsin käsiksi sisäiseen viisauteeni. Ja kun Lohi loiskuttelee luoksesi, niin muutoksia on myös tulossa. Lohen voimasta on tulossa osa sinua ja sen avulla opit luottamaan omaan sisäiseen viisauteesi. Yritä välttää niitä, jotka yrittävät manipuloida sinua ja joilla on taka-ajatuksia.... ja kuin jatkeena tälle unelle viikkoja myöhemmin seuraavassa unessani jo viestiä toi Tiikeri...

Unessani hiipii TiinaTiikeri...hieman pientä ihmislasta tämä pelotti....Tiikeri hiipi oikealta, mikä unessa on viestiä tulevalta. Valtavan suureksi muuttui Tiikeri, kun se minua unessa lähenteli, kaulassa sillä oli koru, missä oli jokin symboliikka-loru...Tiikeri hiipi aivan eteeni ja minua vähän arvelutti, mutta rohkeasti käteni ojensin ja Tiikerin kylkeä kosketin.

Tiikeri voimaeläimenä ja tiikerin voima; 
Itsensä löytäminen ja elementtinä on tuli...Tiikeri-ihmiset etsivät itseään, ja omia voimiaan sekä omia reviirejään elämässä. Tiikerin avulla löydemme oman voimamme ja sen miten ilmennämme voimaamme. Opimme tunnistamaan asiat joista nautimme ja oman itsemme löytämisen kautta löydämme intohimon elämäämme. Se vie meidät kohti uusia seikkailuja. Opit huomaamaan miten ilmennät itseäsi parhaiten ja näin löydät  omat raitasi elämääsi. Itsensä löytäminen voi liittyä myös asioihin, joita harratat tai teet työksesi. Tiikerin tuomaa vahvaa muutoksen voimaa on vaikea vastustaa.

Vuosi sitten sain ystäväni kautta viestin, sisäisen tuleni heräämisestä täyteen roihuun, ja nyt sitä tuli kertomaan myös Tiina-Tiikeri....

Eikä kulunut viikkoakaan, kun asiakkaani alkoivat ihmettelemään entistä kuumempia energioitani....joten jos jotain Tiina-Tiikeri herätti, niin ainakin energiatasojani se selkeästi tuli-elementillään nostatti...

Kului viikko, tai pari...aloittelin hoitoa asiakkaalleni ja silmissäni äkkiä pimeni...mielessäni alkoi hahmottumaan tähti-taivas kristallimaan....näin kauniin kuvan mielessäni, kristallikaupungista oikealla vierelläni, sieltä lähti joku hohtavan valkoinen, meitä kohti liitäen....enkeliksi luulin sen, mutta näinkin kauniin hohtavan, siivellisen Yksisarvisen, huokasin sen kauneutta, vierelleni se ilmestyi ja kauniin turpansa olkapäälleni laski, henkäisi korvaani ja lumoavalla energialla meidät sokaisi...meitä kaksi onnellista, asiakas ja hoitaja saimme kokea Yksisarvisen energian oikein todella....

Tämän jälkeen jo kahdesti, on Yksisarvinen vieraillut luonani. Yhden kerran unessa, kauniina kuvana kalenterissa. Lisäksi hoitojen aikana saan nykyään Yksisarvisen energioista nauttia.

 

Tauluni vuodelta 2006
Yksisarvinen voimaeläimenä;
Yksisarvinen ilmaantuu, kun sinulla katsotaan olevan kykyjä nostaa värähtelytasoasi kauneuden korkeimille asteille. Sinusta on tulossa loistava ja säteilevä ihminen, joka luot kauneutta ja valoa, missä vain sitten liikutkin. Tämä tie voi joskus olla raskasta ja pimeässä samoilua. Yksisarvinen palkitsee nyt kärsivällisyytesi ja vie sinut pimeydestä valoon ja kauneuteen. Yksisarvinen on voinut tulla luoksesi myös siksi, että lähelläsi on pieniä äärimmäisen herkkiä lapsia......(minulle tuli pari viikkoa myöhemmin koliikista kärsivä vauva hoitoon...) :).Tämän jälkeen 4 koliikki vauvaa on jo käynyt hoidoissa...

Odotellaan jatkoa tarinoille, voimaeläinten viesteille, selkeästi osaavat oikeaan aikaan saapua, elämääni ilmaantua ja viestinsä minulle kertoa..... 


Voimaeläin voi ilmestyä sinun elämääsi yllättäen, silloin kun olet valmis sen vastaanottamaan.

Voimaeläin voi ilmentyä unessa, tai tulla fyysisesti elämääsi tavalla tai toisella.

Pienenä pingviini kainalossa.....
Lapsena kuljin pingviini kainalossa, se oli rakkain leluni, puhallettava pingviini, paikattu jo monta kertaa pyöränkumin paikoilla :) Nyt kun mietin pingviiniäni, niin oivalsin, että minua on johdateltu henkiselle tielle jo pienestä pitäen, sieluni suunnitelma on ollut kehittyä henkisesti tässä elämässä.

Pingviinin voima on henkisen tien löytäminen!
Pingviinin voima tarkoittaa meidän osallisuuttamme johonkin henkisen kasvun ryhmään. Sellaiseen ryhmään, jossa pyritään kehittämään yhteyksiä näkymättömään maailmaan ja omaan alitajuntaan. Muistan lapsena väittäneeni vanhemmilleni, että meidän takapihalla on keijuja ja tonttuja....minulla oli pihallamme iso kivi, jossa lapsena istuin ja mietiskelin maailman ihmeitä ja asioita. Siksi pingviini parkani välillä sai uusia reikiä, kun raahasin sitä mukanani kivelle.. Se kivi on vieläkin minun voimakiveni ja voin tuntea keijujen ja luonnonhenkien läheisyyden aina istuessani siellä.

Nuorena naisena jouduin kamppailemaan itseni kanssa, koska jouduin piilottelemaan kykyjäni ja todellista itseäni, silloin koirieni kanssa metsässä  kuljeskellen törmäsin jatkuvasti hirviin, nämä sarvipäät olivat seuranani elämässäni 4-5 vuotta, kunnes metsää kaadettiin ympäristöstä ja pikkuhiljaa hirvet katosivat asutusten lähistöltä. 

Tänä aikana tein myös ratkaisuja oman elämäni suhteen, mitkä ei läheisiäni ehkä miellyttänyt. Koin olevani ansassa, jouduin esittämään ystävilleni jotain mitä en todellisuudessa ollut, jouduin peittelemään henkisiä kykyjäni ja parannusvoimaani, intuitiotani, enkä tuntenut itseäni aidoksi, vaan yritin olla kuten ystäväni, käydä heidän kanssaan ravintoloissa, tansseissa jne...vaikka voin huonosti ja tulin pahalla tuulelle ravintoloiden negatiivisten energioiden keskellä. Tanssia kyllä rakastan vieläkin....mutta en kestä sitä päälle hyökkäävää negatiivistä energiatulvaa, minkä nykyään tunnen jos menen lähellekään jotain baaria tms....

Hirvet yrittivät tuoda voimaansa minulle ahkerasti, joskus törmäsimme metsäpolulla ja katselimme toisiamme 1,5 m päässä ja kysyimme, että kumpi väistää?! En vaan silloin tajunnut hirven tuomaa sanomaa.

Hirven voima on itsetunto!
Hirven voima antaa sinulle voimaa onnistua elämäsi tehtävissä. Teet viisaita päätöksiä. Pystyt pääsemään eroon huonoista tavoistasi, saavuttamaan päämääriä, löytämään itsestäsi uusia ulottuvuuksia. Kun päämääräsi alkavat täyttyä, on aika nauttia harmonisesta olotilasta ja tunnistaa ihmiset jotka ovat auttaneet sinua saavuttamaan päämääräsi tässä muutoksessa, he ovat todellisia ystäviäsi. 

Minun ystäväni kaikkosivat vuosia myöhemmin siinä vaiheessa, kun kerroin kuka minä todella olen, kun aloin kehittämään itseäni ja kykyjäni, kiinnostumaan henkisestä kehityksestäni.

Onneksi minulle kuitenkin jäi hirven antama itsetunto ja voin kulkea ylväästi pää pystyssä tätä tietäni.  

Myöhemmin elämääni ilmestyi uusia ystäviä, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista ja ovat saman henkisiä.

Kun alat tarkkailemaan ympäristöäsi, niin saatat huomata, että näet aina esim. perhosia, niitä voi tulla ovista ja ikkunoista ja liidellä vastaan ulkona. 

Silloin voit alkaa pohtimaan, perhosen merkitystä, mikä on muodonmuutos...
Onko elämässäsi jotain muutettavaa, entä onko sinun ehkä työskenneltävä itsesi kanssa...perhosen voiman avulla löydät mahdollisuuden muuttua tai muuttaa asioita negatiivisestä positiiviseen. Opit löytämään elämääsi aivan uuden keveyden ja ilon.

Voimaeläimeen voit törmätä yllättävissä paikoissa, näet televisiossa jatkuvasti luonto-ohjelman, joka tuntuu jatkuvalta uusinnalta, koska aina kun avaat television, näet norsuja :D :D kyse ei ole uusinnasta, vaan voimaeläimesi lähestyy sinua ehkä näin...olisiko television katselun sijaan syytä keskittyä omaan sisäiseen viisauteen sekä tutkiskella vanhoja viisauksia, keskustella vanhojen ja viisaiden ihmisten kanssa..

Ulkona kulkiessa katseesi kiinnittyy ehkä aina samaan oravaan, joka iloisesti juoksentelee edestäsi pitkin katua, joka päivä, olisiko oravalla joku viesti sinulle...

Oletko hamstraaja, oletko juuri miettinyt kotisi kaappien siivousta, oletko rasittanut itseäsi liikaa, oravan viesti voi olla silloin itsestä huolehtiminen ja energian varastointi ja luonnossa liikkumisen merkitys. Oravan voima on kehon ja mielen vahvistaminen.

Löydätkö leppäkerttuja? Leppäkerttujen ilmestyttyä elämääsi sinua voi kohdata uusi onni. Leppäkertun voima liittyy unelmiemme täyttymiseen, se viestittää meille että onnelliset päivä ovat edessämme.

Lojuuko edessäsi koppakuoriainen....kun elämässäni on hankalia ihmisiä, jotka piinaavat minua tavalla tai toisella, törmäilen jatkuvasti koppakuoriaisiin, ne ilmestyvät kuin tyhjästä. Viime keväänä löysin yhden keskeltä olohuonettani, seurustelemassa koirani kanssa. En ymmärrä mistä se oli sisälle päässyt, koska parvekelasit, ikkunat ja ovet olivat kiinni....joten oli aika miettiä koppakuoriaisen viestiä. 

Pyhä pillerinpyörittäjä istumassa koirani kanssa lattialla....ehkä sillä olisi jotain asiaa....

Koppakuoriaisen voima on muuttaa negatiivisuus voimaksi. Koppakuoriainen edustaa meille kykyä muuttaa negatiivisiakin asioita omaksi voimaksemme.

Se kuljettaa lantapalloa aamusta iltaan...koppakuoriaisen voimalla pystymme selvitymään hankalistakin asioista, nostamaan ne lannasta ja tekemään niistä uutta elämää.    

Joku ihminen voi puhua meistä pahaa (kuten minun tapauksessani) heittää lokaa päällemme, mutta koppakuoriaisen voiman avulla emme luhistu, vaan pystymme kääntämään negatiivisen energian positiiviseksi.

Otin kiitollisena vastaan koppakuoriaisen avun. Nyt nämä negatiiviset loanheittäjät on minulle pelkkää ilmaa, kiitos koppakuoriaiselle :D

Eilen sitten kohtasin kilpikonnan!
Naapurini käveli pihalla vastaani, korissaan kilpikonna. Hän esitteli sen minulle uutena perheenjäsenenä ja tunsin pienen ailahduksen sydänalassani....

Kilpikonnan voima ja viesti on rauhallisuus!
Olen viimeaikoina kärsinyt pienestä stressistä.... 

Sitten törmään kilpikonnaan....

Henkisen tien kulkijan pitää aina muistaa, että koko kasvu ja oma tasapaino lähtee aina yhteydestä maahan. Jos nousemme liikaa korkeisiin värähtelyihin niin kehomme ei pysy mukana, ja terveytemme alkaa kärsiä. Henkisen tien kulkeminen on aina rauhallisia askeleita eteenpäin oman kehon tahdissa. 

Kilpikonna ilmaantuu meille juuri silloin, kun meillä on vaara menettää otteemme maasta. Teemme liikaa asioita, olemme avoimia liian moneen suuntaan, ja energiamme hajoaa liiaksi. Kun olemme liian paljon auki, ylächakrojen hallitsemia, niin höyryämme paljon ja moni asia, jota pitäisi vielä suojella ja kypsytellä, tulee ulos liian aikaisin ja menettää voimansa.

Rauhoitu, anna kehollesi aikaa, lepoa ja liikuntaa. Olet nyt elämänvaiheessa jossa sinulle tulee paljon erilaista informaatiota, ja et pysty käsittelemään paljoakaan niistä. Nyt on todella aika rauhoittua ja vetäytyä hetkeksi omiin oloihin. Lähde kulkemaan luontoon, kulje paljain jaloin, ja tunne äitimaa allasi. Tunne sen syke, rytmi, se on varma ja rauhallinen. Ime tätä rytmiä itseesi. Unohda vähäksi aikaa henkiset harjoitukset ja harjoittele vain luontoyhteyden parantamista. Unohda hetkeksi myös tiedotusvälineet, internet. Ne ovat täynnä informaatiota, jolla et tee mitään, ja se vaan hajottaa voimaasi. Kun löydät luontoyhteyden, sisäinen rytmisi hidastuu, energiasi tasapainottuu ja olet jälleen paljon vahvempi kaikkeen, myös henkisiin harjoituksiin. (teksti Markku Bacmanin kirjasta).

Joten kilpikonnan viestiä noudattaen sulkeudun hetkeksi omaan kuoreeni ja unohdan energioita häiritsevät laitteet, lähden nauttimaan luonnosta....palaan myöhemmin asiaan....

Iloa voimaeläimesi löytöretkiin......

Voimaeläimet henkisen kehityksen tukena ja apuna osa 2 löytyy täältä....
http://ruusukristallinenkelit.blogspot.fi/2013/12/voimaelaimet-henkisen-kehityksen-tukena.html 

Voimaeläinkoruja löydät täältä.....http://ruusukristallinkorut.blogspot.fi http://ruusukristallinkorut.blogspot.fi

Voimaeläinten kuvaukset ovat lainattu ja osa mukaeltu Markku Bacmanin luvalla ihanista Markku Backmanin Voimaeläimet kirjoista, joita hän on tehnyt kaksi kappaletta. Lämpimät kiitokset Markulle!

Lähde; Voimaeläimet ja Voimaeläimet 2.

Copyright © 2013 Marja R. Peltonen, tarinan tekstin oikeudet omistaa Marja R. Peltonen, Ruusukristalli Tmi. Tekstin lainaaminen ja kopioiminen on ilman lupaani ehdottomasti kielletty.

Voimaeläinten kuvausten alkuperäisten tekstien oikeudet omistaa M.Backman, Whizhealer Co.

Kirjoituksistani voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. Sinä itse olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Lue kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.