Free background from VintageMadeForYou

Unien symboliikkaa ja viestejä

Ohjataanko sinun henkistä kasvuasi ja kehitystäsi unien kautta?

Minulla on erittäin voimakas ohjaus unien välityksellä ja tiedän näiden perusteella olenko menossa oikeaan suuntaan vai onko kehittymiseni pysähtynyt tai olenko peräti hukannut punaisen lankani...

Esimerkkeinä symboliikasta, joka kertoo kehittymisen suunnan minulla on ollut
unet, missä olen mennyt esim. hississä ylös tai alaspäin.

Hissi; suuntana ylöspäin, on varma merkki siitä että kehityksessä on joko tapahtunut tai tapahtumassa joku kasvupyrähdys, olen selvittänyt jonkun testin, tai olen ottamassa harppauksen eteenpäin kehittymisessäni, esim. jokin uusi kyky on auennut, tai aukeamassa.

Jos suunta on alaspäin, olen mokannut jonkin asian totaalisesti..., sama viesti on tulkittavissa jos olen menossa rappuja ylös tai alas. 

Tässä symboliikan ero on se, että hissi on nopeampi kuin rappuset!

Muita symboleita, jotka kuvaavat edistymistäni on olleet vauhdikas kelkkailu ylöspäin vuoren seinämää pitkin, kelkka vei minut vauhdilla korkean vuoren huipulle, mistä avautui huikaiseva näky säkenöivään kristallikaupunkiin.
Tämän unen näin joskus 4 vuotta sitten, ja nyt kun mietin missä kohtaa kehitystietäni olen tällähetkellä, niin sekin uni on pitänyt hyvin paikkansa.

Vuori, korkea kallio, huippu; Symboloivat unissani usein saavutusta, kehittymisen huippua, saavutettua voittoa, asiaa, tai että olen selvittänyt universumin minulle antaman testin.

Kadulla käveleminen; Kuvaa minulla myös eteenpäin menoa, mutta hidasta, jos ajan unessa autoa tai polkupyörää, on oma elämäni hallinnassa ja eteenpäin meno on vähän nopeampaa.

Talo ja huoneet talossa; Unikirjojen mukaan talot symboloivat ihmistä itseä ja huoneet ihmisen elämän eri osia. 

Minulla talo unet kertovat hyvin myös omasta terveydentilastani. 

Vuosia sitten  kun kehoni oli tukkoinen niin fyysisesti, kuin energioiltaan näin unia, missä oli ränsistynyt talo, vuotavat putket, kaatuilevat seinät, tai jopa kipinää sinkoilevat ja savuavat sähköjohdot. 

Sähköjohdot; = hermosto, hermoradat 
Putkisto; = suolisto
Ränsistynyt talo; Ihminen on huonossa kunnossa
Kaatuilevat seinät; Ihan romuna ;)

Nämä unet jatkuivat ja jatkuivat, kunnes perehdyin asiaan ja aloin itse tutkimaan mikä voisi olla syynä kipuihini....

Selvännäkijä/meedio unessa; Kun näen selvännäkijää tai meediota unissani, niin silloin tiedän, että oma herkkyyteni on taas työn alla, oma intuitio, selvätietoisuus ja selvännäköisyys voimistuvat ja vahvistuvat entisestään.

Korut unessa; Korut unissani ovat lahja, merkki hyvin suoritetusta työstä, tehtävästä tai hyvästä oppimisesta universumin koulussa. :) Joskus saan hyviä korun teko ideoitakin....

Häät unissani; Joka tytön unelma, ihanat prinsessa häät...unissani en suinkaan unelmoi näistä prinsessa häistä, vaan minulle ne symboloivat vihkimystä. Olen saavuttanut jonkun asteen henkisessä kehityksessäni ja saan siihen vihkimyksen. Olen mennyt unissani naimisiin jo muutamia kertoja vuosien saatossa...sulhasetkin ovat olleet varsin kelvollisia.... ;) Viimeinen vihkimys uni oli viime talvena.

14.9.2014 
Näin pitkästä aikaa selkeän värillisen unen, jonka muistin aamulla selvästi, joten tiedän, että unella on jokin merkitys.....uni tosin ei ollut kovin miellyttävä.....

Näin unessa itseni seisovan merenrannalla ja katselevan merelle, missä kellui mustia ruumispusseja, pussit olivat ihmisen muotoisia ja niiden ympäri oli tiukasti sidottu naru. Näitä pusseja kellui rannassa 6 kappaletta, jos muistan ihan oikein. Unessa viereeni ilmestyi ilmeisesti naispuolinen henkiolento, joka sanoi minulle, että sinun täytyy soittaa numeroon 112. Tähän sitten heräsin. Sain herättyäni ajatuksen, että jotain ikävää hukuttamiseen liittyvää tulee paljastumaan.

Uni oli valitettavasti enneuni, koska pari päivää myöhemmin uutisissa kerrottiin, miten joku oli hukuttanut pakolaisia mereen...Miten ihmeessä tämä maailma voi olla menossa aina julmempaan suuntaan?? Mikä ihmisiä vaivaa???


Viimeaikoina unimaailmaani on entistä enemmän vallanneet nämä unet, jotka voidaan tulkita enneunina eivätkä nämä ole olleet kovin miellyttävää katseltavaa.

24.9.2014 
Näin unen missä ei ollut muuta, kuin että ovikello soi.

Ovikellon tai puhelimen soiminen unessa on ainakin minulle yleensä viestittänyt sitä, että joku viesti on tulossa. 

Yleensä minulla se on ollut joku suru-uutinen, mutta nyt unessa oli suorastaan hilpeä energia....ja unen viestikin selvisi jo seuraavana päivänä. 

Olen huomannut, että henkimaailman auttajat viestivät usein lähettämällä soitto unen ja sen jälkeen osaat tarkkailla viestejä ja merkkejä. Olet ns. hereillä ;)

Minun kohdallani viesti tuli seuraavana päivänä meedio-ystäväni istunnossa...ja olikin sitten oikein jymy-uutinen... :D :D

29.12.2014
  
Varoitus unet;
Pohjaan palaneet paistinpannut;
Näin jotain sekavaa unta viimeyönä, ainoa mitä muistan, oli 4 paistinpannua, jotka olivat palaneet pohjaan...ensin ajattelin, että minua varoitetaan syömästä paistettua ruokaa, tai varoitus koskee huonoa teflonpannuani....mutta tutkittuani tarkemmin unen symboliikkaa tässä on minulle selkeä varoitus....

Kokkaaminen viittaa monien ainesosien yhdistämiseen elämässä.
Kun joku palaa karrelle, niin silloin ihminen työskentelee liian suuren paineen alaisena.

4 pohjaan palanutta pannua...ei tarkoita, että olisin huono kokki.... ;)
Numero 4 symboloi tasapainoa, maailmaa, elementtejä, ilmansuuntia, perustaa, rakentamista, työtä.

Ymmärrän unen erittäin hyvin, äitini joutui sairaalaan ennen joulua, ja on siellä edelleen. Se on luonnollisesti lisännyt minulle huolta ja tuonnut lisää paineita, ja näin minua varoitetaan ottamaan tämä huomioon. 

Tänään on vielä äitini syntymäpäivä, joten unen näkemisen ajankohtakin viittaa suoraan siihen, mistä on kyse...

-Marja-


Kirjoituksistani voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. Sinä itse olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Lue kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.


Tekstieni ja kuvieni kopiointi ilman lupaani on kielletty, Copyright Marja Peltonen, Ruusukristalli Tmi 2014