Free background from VintageMadeForYou

Voimaeläimet henkisen kehityksen tukena ja apuna osa 3

 
26.7.2016
Voi jäniksen viikset...
En nyt pääse eroon tuosta jäniksestä, joka aamu kun kuljen koiruuden kanssa aamulenkillä, loikkii jäniksiä jalkakäytävän yli, puistojen pusikoista jne...
Mietin jäniksen voimaa toiselta kantilta, entäpäs jos se ei kohdallani tarkoita enää omien pelkojeni esiin marssia..tai loikkia...vaan jospa se onkin koko maailman pelkojen symboli tässä hetkessä!? 

Siksikö niin sinnikkääsi loikit poluillani??

Olen erityisherkkä, selvätuntoinen, ja selvätietoinen joten joskus tunnen ihmisten pelot ja tuskat itsessäni...kuten surullisena yönä Ranskassa tapahtuneen iskun aikana.
Olin menossa nukkumaan kun tunsin yhtäkkiä pelkoa, paniikkia, suorastaan kauhua, sydämeni pamppaili hulluna ja minua ahdisti...eikä tämä ole minulle lainkaan tyypillistä, hetken aikaa tunnustelin tunteita ja totesin, etteivät ne ole minun itseni, pyysin oppaitani ja suojelusenkeleitäni poistamaan tunteet energiakentästäni.

Näin tehtiin ja nukahdin. Aamulla minulle selvisi koko karmea tapaus ja kellonaika koska tämä isku tapahtui...se oli juurikin näiden tuntemusteni aikaan.

Minulle on joskus -90 luvulla selvännäkijä sanonut, että tulet tuntemaan koko maailman tuskan harteillasi, sinulla ei ole valonkantajana helppo työ...silloin ajattelin, että tuo täti puhuu ihan omiaan, mutta en ajattele niin enää...

Joskus kun kuljen lenkillä koiruuden kanssa, niin saatan tuntea ihmisten energioita, tiedän kuka on pahalla tuulella, kuka aidosti onnellinen, kuka ilkeä, kuka mukava, kuka surullinen jne...en välttämättä haluaisi tuntea näin paljon, koska joskus reagoin näihin tuntemuksiin itsekin.

Toivottavasti maailman pelot ja kaaokset loppuvat pian...ja alkaa rakkauden, myötätunnon ja ilon aika. 
Toivon maailmalle siunausta, valoa ja rauhaa!  
-Marja-  
19.10.2017
Voimaeläimet ovat kesän aikana vaihtuneet niin tiheään, etten ole pysynyt perässä.

Koko viime syksyn ja talven kuulin tikan naputtelevan lähimetsässä puunrunkoa ja usein kun kuljin koiruuden kanssa metsäpolkuja, näin tikan töissään....

Tikan voima
Äitimaan syke. Tikka rummuttaa äitimaan sykettä ympäriinsä. Tikan voima kertoo, että kaikki elämä on sykkivää energiaa ja värähtelyä.
Tämä syke antaa meille tasapainoa ja terveyttä. Toisaalta sielumme yhtyy usein universaaliin nopeampaan ja kevyempään sykkeeseen. Universaali syke antaa sielulle luovuutta toteuttaa itseään.
Sydämesi sykkii äitimaan rytmiä, nyt on aika saada koko kehosi ja olemuksesi mukaan tähän sykkeeseen. Vietä luonnossa enemmän aikaa. Kun pääset äitimaan sykkeeseen, pääset myös syvemälle itseesi.

Seuraavaksi terassillani pyöri kaaliperhosia ja sitruunaperhosia koko kevään, ja sitten kesän aikana ilmestyi kauniit amiraaliperhoset ja  neitoperhoset. Syksyllä minut yllätti sammakko ja heinäsirkka....Harakkakin on hätyytellyt meitä huomion hakuisena pitkin kesää...

Perhonen voimaeläimenä
Elementti ilma, voimana muutos.
Mikään elämässämme ei ole pysyvää, vaan se muuttuu koko ajan. Kaikki muutokset eivät ole helppoja, mutta kaikki ne, jotka tulevat perhosen keveydellä ja ilolla ovat. Perhosen voima antaa meille rohkeutta muuttaa elämäämme koko ajan ja nähdä kaikki muutokset hyvin herkkinä ja iloisina. Elämämme muuttuu kevyemmäksi perhosen ansiosta.

Perhosen voima

Perhosen voima keventää ja nostaa kehosi värähtelyä. Opit värien kautta tulkitsemaan omaa ja toisten elämää. Pystyt hyödyntämään värejä itseäsi tasapainottavasti. Perhonen symboloi myös sielua ja sen kehitystä. Toukka on muuttunut perhoseksi, sielu on kehittynyt eteenpäin ja tullut valmiiksi...


Sammakon voima
Sammakko toi mukanaan jälleen kerran puhdistautumisen...vielä vanhaa, vanhaa "jätettä" puhdistetaan ja muistellaan....kurnutus voisi jo minun osaltani olla ohi...  

Heinäsirkan voima
Heinäsirkan voima symboloi itseilmaisun parantamista.
Se tarkoittaa 5:n eetterichakramme voiman tehostamista (myös turkoosi väri). Erilaiset äänet syntyvät kurkussa, juuri siellä missä 5 chakramme sijaitsee, samalla kun löydämme itsemme, alamme etenemään elämässämme valtavin loikin eteenpäin.
Heinäsirkan tulo elämään kertoo meille sellaisesta vaiheesta, jolloin emme voi olla paikoillaan, vaan käymme vauhdilla asioita läpi. Ihmissuhteet, työpaikat, ym ovat muutosten kourissa...mutta positiivisessa sellaisessa...
Elämääsi on tulossa isoja muutoksia, kun vaan annat heinäsirkan voiman yhtyä omaasi.
Alat tehdä valtavia loikkia eteenpäin sekä henkisessä kasvussasi, että fyysisessä elämässäsi.

Heinäsirkka on minun voimaeläinten joukossa uusi tulokas...mitäköhän se tuo tullessaan...tuossa se istuskeli terassilla auringonpaisteessa ja loikki eteenpäin vähän kerrallaan, kun koiruus tutkiskeli sitä kuonollaan....
eipä tuo pelännyt isoa koiruutta, vaan oleskeli meidän seurana koko päivän....
 -Marja-

Lähde; Voimaeläimet ja Voimaeläimet 2.
Copyright © 2013 Marja R. Peltonen, tarinan tekstin oikeudet omistaa Marja R. Peltonen, Ruusukristalli Tmi. Tekstin lainaaminen ja kopioiminen on ilman lupaani ehdottomasti kielletty.
Voimaeläinten kuvausten alkuperäisten tekstien oikeudet omistaa M.Backman, Whizhealer Co.
Kirjoituksistani voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. Sinä itse olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Lue kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.