Free background from VintageMadeForYou

Unien symboliikkaa, unet henkisen kehityksen apuna sekä unien viestejä

UNET
Enneunet
Kaikki ihmiset näkevät unia, jotkut muistavat unet hyvin ja jotkut taas eivät....
Itse näen paljon unia, jotka usein poikkeavat ns. normaaleista unista.

En käsittele unissani päivän tapahtumia, traumoja tms, vaan näen unia oman
henkisen kehittymisen vihjeinä ja viesteinä sekä enneunia. 

Enneunet ovat sukuni....no, ehkä kirous on vähän turha vahva ilmaisu, mutta
enneunia näkee koko toisen vanhempani suku ja ....minä. 

Rakas isoäitini näki enneunet juuri niin, kuin asiat tapahtuivat, pieniä yksityiskohtia myöten, siinä oli isoäidilläni varmaan raskaita hetkiä, etenkin kun hän näki unia omien lapsiensa onnettomuuksista ja menehtymisistä. 

Rankin muistoni tästä on kun enoni menehtyi autokolarissa, olin tuolloin Aavasaksalla kesälomalla, olisinkohan ollut ehkä 11-12v ja aamulla isoäitini kertoi minulle nähneensä yöllä unen, missä oli iso vaalea talo tien laidalla ja 2 autoromua keskellä tietä talon kohdalla ja 2 veristä lihakasaa tien molemmin puolin. Iltapäivällä sitten tuli tieto, että enoni oli menehtynyt onnettomuudessa ruotsin puolella, ison vaalean talon kohdalla molemmat kuljettajat olivat lentäneet autoistaan ulos ja autot olivat kasassa keskellä tietä. Muistan ikuisesti sen vavahduttavan surun tunteen. En osaa edes kuvitella, miltä isoäidistäni silloin tuntui! 

Myös enoni oli aavistanut jotain, koska edellisenä päivänä hän toi äidilleen kauniin käsin tehdyn lampunvarjostimen, jonka hän oli itse tehnyt ja muistan miten hän sanoi äidilleen että " jää sinullekin joku muisto minusta". Ihmettelin, että miksi hän noin sanoo, kun hän on vasta (muistaakseni) 19 vuotias.

Itse aloin näkemään tai ainakin muistamaan enneuneni noin 13-14 vuotiaana.
Unet olivat tulevia tapahtumia jotka sitten toteutuivat, ensimmäinen oli myös melkoisen rankka muisto, mutta kun se koskee muita kuin perheeni jäseniä, niin en kirjoita siitä sen enempää kuin, että uni liittyi saman kylän pojan kuolemaan, tai uutiseen hänen kuolemasta.

Myöhemmin olen nähnyt useiden lentokoneiden putoamiset, unet ovat usein hyvin eläviä, olen onnettomuus paikalla ohjaamassa sieluja valoa kohti, milloin Brasilian viidakossa, milloin muualla päin maailmaa, joskus näen vain pudonneen koneen ja yksityiskohtia koneesta, jotta voin sitten uutisista tunnistaa mikä onnettomuus oli se, minkä näin. 

Joskus aamuisin olen "kuoleman väsynyt" ja olen nähnyt unta, missä olen auttamassa näitä sieluja valoon, joskus minulla on jopa mustelmia kehossa, ja kun ihmettelen miksi, muistan unesta kohtia, missä nojasin jalkojeni tai käsieni varassa ja autoin jotain ihmistä, joten ehkä liikun astraalikehossani auttamassa, ja muistona saan fyysiseen kehooni mustelmat....vähän epäreilua, ehkä?!

Nuorena pyysin ja rukoilin, etten näkisi näitä unia, ja kanava pysyikin kiinni tuohon 30 ikä vuoteen asti, kunnes se sitten avautui uudelleen. Nyt olen jo tottunut näihin uniini enkä enää niistä hätkähdä ja nykyään niissä saattaa olla vähän humoristisia piirteitä, kun joskus pyysin, että näyttäkää unet vaikka piirrettyinä tai symbolisina, etteivät olisi niin järkyttäviä katsella. 

Muutama vuosi sitten kun näin unta että helikopterin malliset koppakuoriaiset marssivat tahdissa kantaen ruumisarkkua lentokentän liittymästä alas, putosi/ joutui onnettomuuteen 6-7 helikopteria melko peräkkäin, koppakuoriaisia oli 6 kantajaa ja 1 arkussa...

Isäni kuoleman näin 3 vuotta aikaisemmin, näin avoimen haudan, maa oli hieman kuurassa ja hautakivessä oli isäni nimi ja syntymäaika, kuolinpäivän kohta oli peitetty mustalla nauhalla. Isäni kuoli 23.9 ja uurna laskettiin hautaan lokakuun puolella, kun oli pikkuinen pakkanen ja maa jäässä..

Jostain syystä minulle ei näytetä esim. lottonumeroita,  joten omaksi hyödyksi enneunistani ei ole ollut. Koirani ovat kyllä melkein kaikki näyttäytyneet unissani ennen tapaamistamme... :) joten näitä iloisia tapahtumia olen osannut odottaa.

Henkiseen kehitykseen ja kasvuun liittyvät unet
Suurin osa unistani liittyy nykyään omaan henkiseen kasvuuni ja kehittymiseen.
Pysyn suurinpiirtein kartalla näiden unien avulla, missä milloinkin olen menossa ja onko suuntani oikea.

Unet ovat olleet minulle loistava väline itsetutkiskeluun ja oman kehittymiseni tarkkailuun. 

Unien perusteella olen voinut odottaa uusien kykyjen avautumista, tai vanhojen vahvistumista.

Olen nähnyt unissani koruja, korumalleja, minulle on opetettu korujen tekoa jne.. 

Joskus unissa on ollut myös selkeä viesti olenko kehityksessä menossa eteenpäin, vai junnaanko paikallani jonkun asian suhteen. Unet ovat hyvin opastavia.

Näissä unissa on erittäin vahva symboliikka ja on kuin pieni seikkailu, kun alan tulkitsemaan unieni symboliikkaa ja niiden merkitystä. 

Erittäin hyvä apu minulle on ollut yksi unikirja, mikä on siitä kiva, että se on selvännäkijän kirjoittama ja siinä ei kaikki unen symbolit viittaa siihen yhteen ja samaan asiaan....kuten monissa unikirjoissa on tapana. Tämä kirjani on jo kärsinyt niin paljon, että pitänee harkita uuden painoksen ostamista.

Toinen kirja mistä olen ammentanut uni-tietoutta on Pekka Suomisen kirja, minulla oli ilo ja kunnia tutustua Pekkaan kun aloin avautumaan henkiselle kehitykselle. Pekka kävi luonani kerran ja otti kirlian-kuvia sormistani ja kertoi minulle värien ja energian merkitykset.  

Pekka oli myös erittäin voimakas parantaja, vaikka suurin osa ihmisistä muistaa ja tietää hänet unitutkijana ja grafologina. Hän demostroi meille, miten voimakasta energia voi olla....nenänpääni kärysi ja punotti koko loppu päivän :D

Viimeisen kerran tavatessani Pekan, olin Ultra päivillä Kuortaneella, kävimme syömässä yhdessä ja sovimme, että Pekka tulee uudelleen käymään luonani keskustelemassa kehityksestäni ja kokemuksistani. 

Valitettavasti Pekan aika täällä päättyi samana kesänä, eikä hän koskaan ehtinyt tulla luokseni uudelleen fyysisessä kehossaan, henkikehona hän kävi ilmoittamassa siirtymisestään henkimaailmaan ja pahoitteli, ettei ehtinyt käymään luonani, sain häneltä voimakkaan energiahalauksen ja sen jälkeen olen joskus tuntenut hänen läsnäolonsa myöhemminkin. 

Pari päivää myöhemmin ystäväni soitti minulle ja kertoi että Pekka on siirtynyt henkimaailmaan. Sanoin tietäväni sen jo.

Kävin Pekan haudalla pari vuotta myöhemmin, istuttamassa pienen neilikan ja tunsin, miten energia haudalla voimistui, sanoin että jos olet Pekka täällä, niin anna minulle joku merkki.....mukanani ollut ystäväni katseli minua hieman altakulmain ja tuumasi, että hän ei kyllä haluaisi mitään merkkejä..... :D :D
Menimme autoon, ja kun auto käynnistyi alkoi radiossa soida kappale......
Enkelit lentää sun uniin......joten sain merkkini! :)

Joten suosittelen kaikille unista ja unien tulkinnasta kiinnostuneille näitä kahta kirjaa;

Pekka Suominen; Unikuva, kielikuva, mielikuva 
Betty Bethards; Unikirja 
Viimeisin oma uneni pari yötä sitten oli että istuin lentokoneessa, joka oli tyhjä, lukuunottamatta minua ja erästä kuuluisaa selvännäkijää. Istuimme vierekkäin lentokoneessa, joka oli iso ja uusi. Lentokone nousi jyrkästi kohti taivasta, ylöspäin, ylöspäin ja ylöspäin.....

Uni ei tarkoita meidän kummankaan poistumista maatasolta, vaan minulle se symboloi selkeästi selvännäköni ja intuitioni vahvistumista ja henkisen kehittymiseni kohoamista uusiin energioihin ja korkeuksiin....joten odotan mielenkiinnolla....

Kirjoittelen joskus lisää unien symboliikasta kun inspiraatio iskee. Tämä juttu on ollut tuloillaan jo keväästä saakka ja nyt viimein sain sen kirjoitettua.

Ihania, unia kaikille! 
Marja


Ohjataanko sinun henkistä kasvuasi ja kehitystäsi unien kautta?

Minulla on erittäin voimakas ohjaus unien välityksellä ja tiedän näiden perusteella olenko menossa oikeaan suuntaan vai onko kehittymiseni pysähtynyt tai olenko peräti hukannut punaisen lankani...

Esimerkkeinä symboliikasta, joka kertoo kehittymisen suunnan minulla on ollut
unet, missä olen mennyt esim. hississä ylös tai alaspäin.

Hissi; suuntana ylöspäin, on varma merkki siitä että kehityksessä on joko tapahtunut tai tapahtumassa joku kasvupyrähdys, olen selvittänyt jonkun testin, tai olen ottamassa harppauksen eteenpäin kehittymisessäni, esim. jokin uusi kyky on auennut, tai aukeamassa.

Jos suunta on alaspäin, olen mokannut jonkin asian totaalisesti..., sama viesti on tulkittavissa jos olen menossa rappuja ylös tai alas. 

Tässä symboliikan ero on se, että hissi on nopeampi kuin rappuset!

Muita symboleita, jotka kuvaavat edistymistäni on olleet vauhdikas kelkkailu ylöspäin vuoren seinämää pitkin, kelkka vei minut vauhdilla korkean vuoren huipulle, mistä avautui huikaiseva näky säkenöivään kristallikaupunkiin.
Tämän unen näin joskus 4 vuotta sitten, ja nyt kun mietin missä kohtaa kehitystietäni olen tällähetkellä, niin sekin uni on pitänyt hyvin paikkansa.

Vuori, korkea kallio, huippu; Symboloivat unissani usein saavutusta, kehittymisen huippua, saavutettua voittoa, asiaa, tai että olen selvittänyt universumin minulle antaman testin.

Kadulla käveleminen; Kuvaa minulla myös eteenpäin menoa, mutta hidasta, jos ajan unessa autoa tai polkupyörää, on oma elämäni hallinnassa ja eteenpäin meno on vähän nopeampaa.

Talo ja huoneet talossa; Unikirjojen mukaan talot symboloivat ihmistä itseä ja huoneet ihmisen elämän eri osia. 

Minulla talo unet kertovat hyvin myös omasta terveydentilastani. 

Vuosia sitten  kun kehoni oli tukkoinen niin fyysisesti, kuin energioiltaan näin unia, missä oli ränsistynyt talo, vuotavat putket, kaatuilevat seinät, tai jopa kipinää sinkoilevat ja savuavat sähköjohdot. 

Sähköjohdot; = hermosto, hermoradat 
Putkisto; = suolisto
Ränsistynyt talo; Ihminen on huonossa kunnossa
Kaatuilevat seinät; Ihan romuna ;)

Nämä unet jatkuivat ja jatkuivat, kunnes perehdyin asiaan ja aloin itse tutkimaan mikä voisi olla syynä kipuihini....

Selvännäkijä/meedio unessa; Kun näen selvännäkijää tai meediota unissani, niin silloin tiedän, että oma herkkyyteni on taas työn alla, oma intuitio, selvätietoisuus ja selvännäköisyys voimistuvat ja vahvistuvat entisestään.

Korut unessa; Korut unissani ovat lahja, merkki hyvin suoritetusta työstä, tehtävästä tai hyvästä oppimisesta universumin koulussa. :) Joskus saan hyviä korun teko ideoitakin....

Häät unissani; Joka tytön unelma, ihanat prinsessa häät...unissani en suinkaan unelmoi näistä prinsessa häistä, vaan minulle ne symboloivat vihkimystä. Olen saavuttanut jonkun asteen henkisessä kehityksessäni ja saan siihen vihkimyksen. Olen mennyt unissani naimisiin jo muutamia kertoja vuosien saatossa...sulhasetkin ovat olleet varsin kelvollisia.... ;) Viimeinen vihkimys uni oli viime talvena.


14.9.2014 
Näin pitkästä aikaa selkeän värillisen unen, jonka muistin aamulla selvästi, joten tiedän, että unella on jokin merkitys.....uni tosin ei ollut kovin miellyttävä.....

Näin unessa itseni seisovan merenrannalla ja katselevan merelle, missä kellui mustia ruumispusseja, pussit olivat ihmisen muotoisia ja niiden ympäri oli tiukasti sidottu naru. Näitä pusseja kellui rannassa 6 kappaletta, jos muistan ihan oikein. Unessa viereeni ilmestyi ilmeisesti naispuolinen henkiolento, joka sanoi minulle, että sinun täytyy soittaa numeroon 112. Tähän sitten heräsin. Sain herättyäni ajatuksen, että jotain ikävää hukuttamiseen liittyvää tulee paljastumaan.

Uni oli valitettavasti enneuni, koska pari päivää myöhemmin uutisissa kerrottiin, miten joku oli hukuttanut pakolaisia mereen...Miten ihmeessä tämä maailma voi olla menossa aina julmempaan suuntaan?? Mikä ihmisiä vaivaa???


Viimeaikoina unimaailmaani on entistä enemmän vallanneet nämä unet, jotka voidaan tulkita enneunina eivätkä nämä ole olleet kovin miellyttävää katseltavaa.

24.9.2014 
Näin unen missä ei ollut muuta, kuin että ovikello soi.

Ovikellon tai puhelimen soiminen unessa on ainakin minulle yleensä viestittänyt sitä, että joku viesti on tulossa. 

Yleensä minulla se on ollut joku suru-uutinen, mutta nyt unessa oli suorastaan hilpeä energia....ja unen viestikin selvisi jo seuraavana päivänä. 

Olen huomannut, että henkimaailman auttajat viestivät usein lähettämällä soitto unen ja sen jälkeen osaat tarkkailla viestejä ja merkkejä. Olet ns. hereillä ;)

Minun kohdallani viesti tuli seuraavana päivänä meedio-ystäväni istunnossa...ja olikin sitten oikein jymy-uutinen... :D :D

29.12.2014
  
Varoitus unet;
Pohjaan palaneet paistinpannut;
Näin jotain sekavaa unta viimeyönä, ainoa mitä muistan, oli 4 paistinpannua, jotka olivat palaneet pohjaan...ensin ajattelin, että minua varoitetaan syömästä paistettua ruokaa, tai varoitus koskee huonoa teflonpannuani....mutta tutkittuani tarkemmin unen symboliikkaa tässä on minulle selkeä varoitus....

Kokkaaminen viittaa monien ainesosien yhdistämiseen elämässä.
Kun joku palaa karrelle, niin silloin ihminen työskentelee liian suuren paineen alaisena.

4 pohjaan palanutta pannua...ei tarkoita, että olisin huono kokki.... ;)
Numero 4 symboloi tasapainoa, maailmaa, elementtejä, ilmansuuntia, perustaa, rakentamista, työtä.

Ymmärrän unen erittäin hyvin, äitini joutui sairaalaan ennen joulua, ja on siellä edelleen. Se on luonnollisesti lisännyt minulle huolta ja tuonnut lisää paineita, ja näin minua varoitetaan ottamaan tämä huomioon. 

Tänään on vielä äitini syntymäpäivä, joten unen näkemisen ajankohtakin viittaa suoraan siihen, mistä on kyse...

-Marja-Henkiseen kehitykseeni ja kehittymiseeni liittyvät unet;
25.10.2014
Näin Unta, missä olin WC:ssä pesemässä saamaani isoa mustaa kiveä.
Kun sain kiven pestyä, niin se oli muuttui valkoiseksi ja siihen oli maalattu kullanvärisellä maalilla Buddhan kuva.

Sain unessa ajatuksen, että olen noussut Buddhistiselle tasolle energioissani. Kivi levitti ympärilleen kaunista puhdasta valoa.

Unen symboliikkaa;
WC; yleensä kertoo puhdistamisesta, joko mielen tai kehon.
Pestä;  vertauskuva tunteiden puhdistamisesta.
Kivi;  vahvuutta, henkilökohtaista voimaa, maanläheisyyttä, eheyden ja ykseyden symboli.
Musta; tuntematonta, tiedostamatonta
Valkoinen; totuutta ja puhtautta, Luojan valo, suojaus ja ohjaus
Kulta; korkeimmilta tasoilta tulevaa valoa ja jumaltietoisuutta
Buddha; mestariopettaja, korkeampi hengellinen minäsi, hengellisen energian ja totuuden lähde, Valkoisen Veljeskunnan jäsen.

Uni sopi hyvin siihen hetkeen…olin juuri kuukausi aikaisemmin saanut tietää meedio ystäväni kautta, että olen saanut ja saan ohjausta korkeilta tasoilta olevilta oppailta, puolivuotta myöhemmin selvännäkijä ystäväni kertoi saman, oppaani ovat Valkoisesta Veljeskunnsta.

23.1.2015
Näin pitkän unen, josta kirjoitan vain pääkohdat.
Kävelin unessa nuoren mieshenkioppaani kanssa 75 kilometrin matkan. Matkan päässä, joka oli isoäitini kotipiha, oli uudisrakennus, jossa oli iso valoisa kuisti, kävelin raput ylös kuistille ja seisoin ison oven edessä. Ovessa oli suuri vanhanaikainen avain ja sain kehotuksen kääntää avainta ja avata ovi. Harkitsin hetken aikaa ja rohkaisin mieleni, avasin oven ja astuin sisälle uuteen valoisaan taloon. Palasin myöhemmin kuistille, missä oli henkioppaistani vaalea nainen, joka on ollut omassa elämässään yrteilläparantaja. Hän sanoi minulle, että juo enemmän vettä, vesi pitää olla suodatettua…

Unen symboliikkaa;
Kävellä; Eteenpäin menoa elämässä, tai/ja kehityksessä, riippuu vähän unen muista elementeistä.
75km; 7+5= 12=1+2=3 Numero 3; Kolminaisuus, mielen, kehon ja hengen tasapaino, unella on hengellinen viesti.
Talo unessa; ihminen itse
Portaat; Elämän suunta, ylöspäin meno = suunta on oikea.
Kuisti/Terassi; Itsesi laajentuma, jos terassi on avoin, silloin olet itse avoin kaikessa mitä teet.
Ovi; Mahdollisuus itsensä löytämiseen, jos ovi on auki, kävele sisään, jos ovi on suljettu, tutki mikä pelko tai este rajoittaa sinua etenemästä.
Avain; Sisäistä tietoisuutta, joka avaa oven kaikelle totuudelle; viisautta ja syvää ymmärrystä.

Sitten ”tiputetaan sinut takaisin maanpinnalle unet”

5.2.2015 - 8.2.2015

Unimaailma on kurittanut minua viimeaikoina erittäin epämiellyttävillä unilla…..

Myönnän, että olen viimepäivinä ollut vähän väsynyt ja tipahtanut 5D tietoisuudesta takaisin tähän kurjaan 3D tietoisuuteen, missä tunnen olevani surkea, en osaa mitään, eikä minulla ole mitään, olen turhautunut kun asiat eivät etene ja tuntuu että mitään ei tapahdu, ei omassa henkilökohtaisessa elämässä, eikä työelämässä. Tosin tämä on vain harhaa ja todellisuudessa kulissien takana mielen alueella tapahtuu paljonkin työstämistä ja puhdistamista.

Tiedostan, että kyseessä on pakollinen suvantovaihe, joka tulee aina kun energiamuutoksia on menossa, ja kun energiatasoja on muutettu, niin tulee pakollinen puhdistautumisvaihe, jos on vielä jotain työstettäviä asioita ja pelkoja, lisäksi olen muutaman yön nukkunut huonosti. 

Tämän on aiheuttanut se, kun olen miettinyt että mihin menen vuoden 2016 vaihteessa, kun talossamme alkaa putkiremontti. Näillä pienillä tuloillani en pysty maksamaan 2 asunnon vuokria ja rakkaat asiakkaanikin pitäisi jossain kyetä hoitamaan. Tämä asia rassaa minua nyt jostain syystä aivan liikaa…vaikka oppaani ovat jo 2 ihmisen kautta sanoneet asioiden olevan järjestelyn alla…tässä vaan testataan minun uskoa ja luottamusta jälleen kerran!!
Joten jälleen kerran unillani on selkeä viesti minulle…

5.2.2015 Uni 1
Menin hissillä ylös ja tulin kerrostalon 9.krs ullakolle, ihmettelin kun siellä oli paljon ihmisiä jotka olivat sairaita. 2 sairaanhoitajaa hoivasi näitä ihmisiä ja siellä oli myös oksenteleva vaalean labradorin näköinen koira, joka ei kuitenkaan ilmeisesti ollut oma koirani.

Unen symboliikkaa;
Talo; jälleen kerran…. ihminen itse
9; Asioiden loppuun suorittamista, vanhan päättämistä
Hissi; ylöspäin meno, suunta on oikea
Ullakko; vertauskuva korkeammasta eli hengellisestä minästäsi ja siitä mitä tapahtuu hengellisessä kasvussa ja kehityksessä.
Ihmiset; vertauskuva itsesi monista puolista
Sairaana; Vapaudut kehosi myrkyistä
Koira; Maskuliininen puoli itsessäsi
Oksentaa; Vapaudut tarpeettomista ajatuksista ja asenteista, puhdistautumista

8.2.2015 Uni 2

Viimeksi tänään heräsin siihen, kun rapsuttelin hiuksiani ja koirani tuijotti minua syytävästi….sain siltä ajatuksen, että  ”minulla ei ainakaan ole mitään kirppuja tai täitä…”

Oli todella inhaa herätä unesta, missä näkyi vain minä ja hiuksissani olevat valkoiset madon näköiset pienet otukset…vieläkin puistattaa….

Unen symboliikkaa;
Pää/päälaki; Pyrit älyllistämään asioita liian paljon, humoristisessa mielessä tarkoittaa, että sinun pitää tulla ”ulos” päästäsi
Hiukset; Voimaa joka virtaa kruunuchakrasta tai korkeammasta hengellisestä lähteestä, mitä pidemmät hiukset, sitä enemmän voimaa sinulla on.
Kutina; Tunteiden tukahduttamista, sinun täytyy ilmaista itseäsi enemmän sanoilla.
Loinen/Loiset; unessa merkitsevät että joku, tai jokin kalvaa sinua ja tyhjentää energiaasi. Kysymyksessä voi olla sinun oma kielteinen ajattelusi ja pelkosi.
Valkoinen; Totuus, puhtaus, Luojan valo, Suojaus ja ohjaus.


Puhdistamista, puhdistamista ja puhdistamista....

Heinäkuu 2015
Heinäkuun unet ovat olleet ihan pelkkää pissa-kakka unimaailmaa....jo kyllästyttämään tämä eritteissä kahlaaminen.

Ulosteet ja virtsa unissa on symboliikkaa kehon - ja mielen puhdistamiselle.
Mitä enemmän pissaa ja kakkaa unissa on sen enemmän puhdistat....
voi kyöpelinvuoren noita-akat sentään!!!

Unet ovat olleet niin selkeitä, että aamulla kun olen noussut ylös, olen varonut astumasta ulostekasoihin, mitä unissani oli olohuoneen ja eteisen lattioilla....kunnes olen sen verran herännyt ja tajunnut niiden olleen vain unissani...
Koko heinäkuu on mennyt katsellessa erilaisia ulosteisiin liittyviä unia!! Koska tämä puhdistaminen oikein loppuu??

Ja en muuten ole ainoa.....muutama asiakkaani on kysellyt saman tyyppisten unien merkitystä.
Jotkut unikirjat mainitsevat ulosteiden lähinnä kakan tietävän paljon rahaa....
HAH!! Sen kun näkisi....

6.7.2016
Huh, heijaa...mitä unimaailmalle on tapahtunutkaan...

Unet ovat värikkäämpiä, selkeämpiä, todellisempia kuin koskaan aikaisemmin.
Jopa ilkeät ökkiäiset ovat pelottavan todellisia ja fyysisesti tunnettavissa unissa.
Asiakkaani ovat kyselleet omien uniensa merkityksiä ja itse olen nähnyt entistä oudompia ja elävämpiä unia.

Esimerkiksi tänään...yöllä heräsin siihen, että minusta tuntui kuin sydämeni olisi pysähtynyt ja tahdistunut uudelleen. Sydän tuntui laukkaavan ja heräsin siihen.

Aloin kuulostelemaan oloani ja se vaikutti olevan ihan normaali. Nousin kuitenkin ylös ja hain verenpainemittarin ja katsoin verenpaineeni ja sykkeeni...ne olivat aivan normaalit. Epämääräinen tunne jatkui, mutta siitä huolimatta nukahdin uudelleen.

Seuraavassa unessa havahduin siihen, että unessa sänkyni vierellä seisoi ihmisiä, jotka katselivat minua kun nukuin...(ei kivaa) kuulin kun he keskustelivat keskenään ja joku sanoi että se on se meedio-nainen....tähän sitten heräsin.

Luonnollisesti sänkyni vieressä ei seisonut kovinkaan näkyvää populaa, eikä puhettakaan kuulunut enää heräämisen jälkeen, joten en ehkä vielä tarvitse mitään lääkitystä ;)

Unieni merkitykset:
Ensimmäinen selvisi sitten heti aamu 10 jälkeen, kun iäkäs äitini soitti ja kysyi mitä hän tekee, kun hänen verenpaineet ja pulssi ovat huikeissa lukemissa. Olin jo varautunut tähän ja käskin soittamaan vaan kiltisti sen ambulanssin, hän kun ei haluaisi häiritä ketään työtään tekeviä ambulanssikuskeja, niin se hälytyskeskukseen soitto vaatii aina soiton minulle ensin....
Eli tämä uni oli enneuni joka toteutui samaan aikaan yöllä nukkuessani, äitini oireet olivat alkaneet jo illalla.

Toinen uni;
Ihmiset, ihmisjoukot unessa:
Ihmiset unessa symboloivat yleensä unennäkijän omia erilaisia olemuspuolia tai taitoja. Joskus olen nähnyt unessa taiteilijoita, korujentekijöitä, hoitajia, meedioita, puutarhureita ym ja kaikkia niitä taitoja minusta löytyy jotain enemmän, jotain vähemmän....

En ole aikaisemmin ollut oikein sinut oman mediaalisuuteni kanssa, koska olen aina ajatellut että en ymmärrä saamiani viestejä, mutta vuosien kuluessa pikkuhiljaa viesteistä on tullut selkeämpiä ja voimakkaampia.

Meedio unessa: kuten tuolla aikaisemmin olen kirjoittanut niin...
Selvännäkijä/meedio unessa; Kun näen selvännäkijää tai meediota unissani, niin silloin tiedän, että oma herkkyyteni on taas työn alla, oma intuitio, selvätietoisuus ja selvännäköisyys voimistuvat ja vahvistuvat entisestään.

Makuuhuone ja sänky unessa;
Yleensä minulla merkitsevät levon ja rauhoittumisen aikaa. Myös tiedostamattomalla tasolla tapahtuvaa lepoa ja taukoa. Joten ehkä mediaalisuuteni alkaa olemaan viritelty siihen pisteeseen, että siinä tulee tauko ja saan harjoitella toimintaa käytännön tasolla...Tai sitten olen vain levon tarpeessa :)

29.7.2016
Näin pitkästä aikaa selkeän neuvoja antavan unen,...olin talossa seinillä kiersi erilaisia putkia. Viereeni ilmestyi maya-astrologi, ystäväni Päivi ja hän kehotti minua juomaan puolukkamehua ja syömään puolukoita. Olin juuri kysymässä häneltä miten, ja miksi? kun heräsin.

Joskus saamme unissamme opastusta erilaisista ruoka-aineista, silloin yleensä kehosi kertoo mitä se tarvitsee ja mikä ruoka-aine auttaa johonkin ongelmaan.
No, minulle tämä oli päivän selvä juttu, koska olen taistellut ruuansulatukseni kanssa jo vuosia, koska meillä on suvussa periytyviä vatsa – ja suolisto ongelmia.

Eli heikko ruuansulatus ja sapen eritys, keliakiaa laktoosivaivaa, suolistosyöpää ym. Lisäksi kun on kilpirauhasessa kasvaimia, niin se tuo lisähaastetta ongelmaan ja painon kurissa pitämiseen.

Unen merkitys:
Talo= ihminen itse
Putket=suolisto
Päivi=Päivi (joskus henkioppaat ottavat tutun ihmisen muodon unissa, mutta tämä oli selkeästi ystäväni itse...)
Marjat unessa= tarvitset vitamiineja ym. /kehosi tarvitsee ko. ruoka-ainetta
Puolukat tässä tapauksessa sopivat hyvin, sillä puolukat edistävät sapen eritystä ja maksan toimintaa, eli vauhdittavat osaltaan ruuansulatusta. Puolukat sisältävät entsyymejä... :) hyviä neuvoja siis...

22.8.2016
Näin unen, missä oli taas ystäväni Päivi!  Hänestä on tainnut tulla minulle henkinen ohjaaja, ja kun välimatkamme on pitkä, niin mikä sen kätevämpää kuin antaa ohjausta unien kautta. :D

Seisoin ison kirkkaan ikkunan edessä ja katselin ulos. Edessä oli kaunis metsämaisema.

Ikkunan ulkopuolella oli leveä ikkunalauta.

Katsellessani ulos, ensin ikkunalauta oli tyhjä, mutta hetken kuluttua siihen alkoi ilmestyä 2 mäyräkoiraa, 2 pienikokoisen lassien näköistä puna-valko turkkista pystykorvaista koiraa, sekä puna-valko turkkisia kissoja 2 kappaletta... tiesin, ettei nämä kissat ja koirat ole enää tässä maailmassa...

Päivi ilmestyi viereeni ja kysyin häneltä, että näkeekö hän ulkona mitään...

Päivi nauroi minulle ja sanoi, että ai, hienoa, nyt sinäkin alat näkemään enemmän ja selkeämmin...  

Unen merkitys saattaa olla: Selvännäköisyyteni on ehkä voimistumassa...
Ikkuna: Katsot tulevaa
Eläinten henget: Näet myös näkymätöntä maailmaa 

Kirjoituksistani voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. Sinä itse olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Lue kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.


Tekstieni ja kuvieni kopiointi ilman lupaani on kielletty, Copyright Marja Peltonen, Ruusukristalli Tmi 2015