Free background from VintageMadeForYou

Unet henkisen kehityksen oppainaUNET
Enneunet
Kaikki ihmiset näkevät unia, jotkut muistavat unet hyvin ja jotkut taas eivät....
Itse näen paljon unia, jotka usein poikkeavat ns. normaaleista unista.

En käsittele unissani päivän tapahtumia, traumoja tms, vaan näen unia oman
henkisen kehittymisen vihjeinä ja viesteinä sekä enneunia. 

Enneunet ovat sukuni....no, ehkä kirous on vähän turha vahva ilmaisu, mutta
enneunia näkee koko toisen vanhempani suku ja ....minä. 

Rakas isoäitini näki enneunet juuri niin, kuin asiat tapahtuivat, pieniä yksityiskohtia myöten, siinä oli isoäidilläni varmaan raskaita hetkiä, etenkin kun hän näki unia omien lapsiensa onnettomuuksista ja menehtymisistä. 

Rankin muistoni tästä on kun enoni menehtyi autokolarissa, olin tuolloin Aavasaksalla kesälomalla, olisinkohan ollut ehkä 11-12v ja aamulla isoäitini kertoi minulle nähneensä yöllä unen, missä oli iso vaalea talo tien laidalla ja 2 autoromua keskellä tietä talon kohdalla ja 2 veristä lihakasaa tien molemmin puolin. Iltapäivällä sitten tuli tieto, että enoni oli menehtynyt onnettomuudessa ruotsin puolella, ison vaalean talon kohdalla molemmat kuljettajat olivat lentäneet autoistaan ulos ja autot olivat kasassa keskellä tietä. Muistan ikuisesti sen vavahduttavan surun tunteen. En osaa edes kuvitella, miltä isoäidistäni silloin tuntui! 

Myös enoni oli aavistanut jotain, koska edellisenä päivänä hän toi äidilleen kauniin käsin tehdyn lampunvarjostimen, jonka hän oli itse tehnyt ja muistan miten hän sanoi äidilleen että " jää sinullekin joku muisto minusta". Ihmettelin, että miksi hän noin sanoo, kun hän on vasta (muistaakseni) 19 vuotias.

Itse aloin näkemään tai ainakin muistamaan enneuneni noin 13-14 vuotiaana.
Unet olivat tulevia tapahtumia jotka sitten toteutuivat, ensimmäinen oli myös melkoisen rankka muisto, mutta kun se koskee muita kuin perheeni jäseniä, niin en kirjoita siitä sen enempää kuin, että uni liittyi saman kylän pojan kuolemaan, tai uutiseen hänen kuolemasta.

Myöhemmin olen nähnyt useiden lentokoneiden putoamiset, unet ovat usein hyvin eläviä, olen onnettomuus paikalla ohjaamassa sieluja valoa kohti, milloin Brasilian viidakossa, milloin muualla päin maailmaa, joskus näen vain pudonneen koneen ja yksityiskohtia koneesta, jotta voin sitten uutisista tunnistaa mikä onnettomuus oli se, minkä näin. 

Joskus aamuisin olen "kuoleman väsynyt" ja olen nähnyt unta, missä olen auttamassa näitä sieluja valoon, joskus minulla on jopa mustelmia kehossa, ja kun ihmettelen miksi, muistan unesta kohtia, missä nojasin jalkojeni tai käsieni varassa ja autoin jotain ihmistä, joten ehkä liikun astraalikehossani auttamassa, ja muistona saan fyysiseen kehooni mustelmat....vähän epäreilua, ehkä?!

Nuorena pyysin ja rukoilin, etten näkisi näitä unia, ja kanava pysyikin kiinni tuohon 30 ikä vuoteen asti, kunnes se sitten avautui uudelleen. Nyt olen jo tottunut näihin uniini enkä enää niistä hätkähdä ja nykyään niissä saattaa olla vähän humoristisia piirteitä, kun joskus pyysin, että näyttäkää unet vaikka piirrettyinä tai symbolisina, etteivät olisi niin järkyttäviä katsella. 

Muutama vuosi sitten kun näin unta että helikopterin malliset koppakuoriaiset marssivat tahdissa kantaen ruumisarkkua lentokentän liittymästä alas, putosi/ joutui onnettomuuteen 6-7 helikopteria melko peräkkäin, koppakuoriaisia oli 6 kantajaa ja 1 arkussa...

Isäni kuoleman näin 3 vuotta aikaisemmin, näin avoimen haudan, maa oli hieman kuurassa ja hautakivessä oli isäni nimi ja syntymäaika, kuolinpäivän kohta oli peitetty mustalla nauhalla. Isäni kuoli 23.9 ja uurna laskettiin hautaan lokakuun puolella, kun oli pikkuinen pakkanen ja maa jäässä..

Jostain syystä minulle ei näytetä esim. lottonumeroita, sulhasehdokasta ei ilmeisesti ole tulossa, kun en ole unissani nähnyt, joten omaksi hyödyksi enneunistani ei ole ollut. Koirani ovat kyllä melkein kaikki näyttäytyneet unissani ennen tapaamistamme... :) joten näitä iloisia tapahtumia olen osannut odottaa.

Henkiseen kehitykseen ja kasvuun liittyvät unet
Suurin osa unistani liittyy nykyään omaan henkiseen kasvuuni ja kehittymiseen.
Pysyn suurinpiirtein kartalla näiden unien avulla, missä milloinkin olen menossa ja onko suuntani oikea.

Unet ovat olleet minulle loistava väline itsetutkiskeluun ja oman kehittymiseni tarkkailuun. 

Unien perusteella olen voinut odottaa uusien kykyjen avautumista, tai vanhojen vahvistumista.

Olen nähnyt unissani koruja, korumalleja, minulle on opetettu korujen tekoa jne.. 

Joskus unissa on ollut myös selkeä viesti olenko kehityksessä menossa eteenpäin, vai junnaanko paikallani jonkun asian suhteen. Unet ovat hyvin opastavia.

Näissä unissa on erittäin vahva symboliikka ja on kuin pieni seikkailu, kun alan tulkitsemaan unieni symboliikkaa ja niiden merkitystä. 

Erittäin hyvä apu minulle on ollut yksi unikirja, mikä on siitä kiva, että se on selvännäkijän kirjoittama ja siinä ei kaikki unen symbolit viittaa siihen yhteen ja samaan asiaan....kuten monissa unikirjoissa on tapana. Tämä kirjani on jo kärsinyt niin paljon, että pitänee harkita uuden painoksen ostamista.

Toinen kirja mistä olen ammentanut uni-tietoutta on Pekka Suomisen kirja, minulla oli ilo ja kunnia tutustua Pekkaan kun aloin avautumaan henkiselle kehitykselle. Pekka kävi luonani kerran ja otti kirlian-kuvia sormistani ja kertoi minulle värien ja energian merkitykset.  

Pekka oli myös erittäin voimakas parantaja, vaikka suurin osa ihmisistä muistaa ja tietää hänet unitutkijana ja grafologina. Hän demostroi meille, miten voimakasta energia voi olla....nenänpääni kärysi ja punotti koko loppu päivän :D

Viimeisen kerran tavatessani Pekan, olin Ultra päivillä Kuortaneella, kävimme syömässä yhdessä ja sovimme, että Pekka tulee uudelleen käymään luonani keskustelemassa kehityksestäni ja kokemuksistani. 

Valitettavasti Pekan aika täällä päättyi samana kesänä, eikä hän koskaan ehtinyt tulla luokseni uudelleen fyysisessä kehossaan, henkikehona hän kävi ilmoittamassa siirtymisestään henkimaailmaan ja pahoitteli, ettei ehtinyt käymään luonani, sain häneltä voimakkaan energiahalauksen ja sen jälkeen olen joskus tuntenut hänen läsnäolonsa myöhemminkin. 

Pari päivää myöhemmin ystäväni soitti minulle ja kertoi että Pekka on siirtynyt henkimaailmaan. Sanoin tietäväni sen jo.

Kävin Pekan haudalla pari vuotta myöhemmin, istuttamassa pienen neilikan ja tunsin, miten energia haudalla voimistui, sanoin että jos olet Pekka täällä, niin anna minulle joku merkki.....mukanani ollut ystäväni katseli minua hieman altakulmain ja tuumasi, että hän ei kyllä haluaisi mitään merkkejä..... :D :D
Menimme autoon, ja kun auto käynnistyi alkoi radiossa soida kappale......
Enkelit lentää sun uniin......joten sain merkkini! :)

Joten suosittelen kaikille unista ja unien tulkinnasta kiinnostuneille näitä kahta kirjaa;

Pekka Suominen; Unikuva, kielikuva, mielikuva 
Betty Bethards; Unikirja 
Viimeisin oma uneni pari yötä sitten oli että istuin lentokoneessa, joka oli tyhjä, lukuunottamatta minua ja erästä kuuluisaa selvännäkijää. Istuimme vierekkäin lentokoneessa, joka oli iso ja uusi. Lentokone nousi jyrkästi kohti taivasta, ylöspäin, ylöspäin ja ylöspäin.....

Uni ei tarkoita meidän kummankaan poistumista maatasolta, vaan minulle se symboloi selkeästi selvännäköni ja intuitioni vahvistumista ja henkisen kehittymiseni kohoamista uusiin energioihin ja korkeuksiin....joten odotan mielenkiinnolla....

Kirjoittelen joskus lisää unien symboliikasta kun inspiraatio iskee. Tämä juttu on ollut tuloillaan jo keväästä saakka ja nyt viimein sain sen kirjoitettua.

Ihania, unia kaikille! 
Marja

 Unien symboliikkaa sivuille; http://ruusukristallinenkelit.blogspot.fi/p/blog-page_8.html