Free background from VintageMadeForYou

Menetysten vuosi


Vuosi 2021 kevät ja kesä jää minun muistoihini melkoisen raskaana...

Tämän vuoden aikana on suruviestejä tullut enemmän kuin pitkiin aikoihin...

Osa on ystävieni rakkaita, joista he ovat kertoneet minulle, osa koskettaa minua...

Progekuu Kauriissa tuo elämään myös paljon menetyksiä, ihmisiä poistuu elämästäni tavalla tai toisella.

Toukokuussa kuulin, että minulle rakas ihminen oli kuollut syöpään. Se tieto iski minua päin näköä ja hetkeksi musersi minut. Vuosia on kulunut meidän suhteesta, mutta hän on aina kulkenut sydämessäni, hän oli yksi minun elämäni rakkauksista, jonka kanssa minulla oli sielujen sopimus. Valitettavasti sopimus ei hänen osaltaan täyttynyt ja tiemme erosivat.

Eilen, sain tiedon että rakas enoni on siirtynyt myös syövän runtelemana henkimaailmaan. Minulla ei enää riitä kyyneleitä...

Tämän vuoden toukokuussa tuli 2 vuotta täyteen rakkaan koirani siirtymisestä henkimaailmaan...tunnen joskus hänen läsnäolonsa vieläkin...

Kesäkuun 9 päivä tuli 3 vuotta äitini siirtymisestä henkimaailmaan...hän on läsnä vieläkin hyvin vahvasti...

Kesä...pitäisi olla ihanaa aikaa, lomaa, lämpöä, iloa ja valoa...Joskus universumi päättää toisin, etkä voi itse siihen mitenkään vaikuttaa. Toisinaan se on näköjään surua, itkua, lepoa, sisäänpäin kääntymistä. Henkistä kasvua ja kehittymistä surun kautta.

Omaan kehitykseeni kuuluu energioiden aistiminen ja näkeminen entistä herkemmin, selvännäön ja kanavoinnin kehittäminen. Olenkin jo aika herkkä aistimaan ja tuntemaan rakkaitteni sielujen energiat lähelläni. 

Myös tehdessäni energiahoitoja asiakkailleni, voin joskus hoidon aikana aistia asiakkaitteni edesmenneitä rakkaita sieluja, jotka ovat jo valossa ja rakkaudessa.

Lämpöä, valoa ja rakkautta teille kaikille!

-Marja-